Online tjenester

Trykksaker online
Via webgrensesnitt er det nå mulig å lage trykksaker enkelt og raskt. Man trenger ikke lenger vente på å produsere trykksakene når byrået har tid/kapasitet. Gjør det selv, raskt og enkelt online! Hos oss kan du lage dine egne visittkort, brevark, konvolutter og annet selv. Tidsbesparende og kostnadsbesparende for deg. Systemet er fullt ut skalerbart og kan produsere alt fra visittkort til kompliserte brosjyrer. Ta kontakt for mer informasjon!

 

Bildebank
Via vår bildebank kan dere ha alle bildene deres lagret på ett sted. Slutt på CD-bibliotek og leting blant ”gamle” E-mail. Ganske enkelt overføres bildene til vår bildebank, og sekunder senere er bildene tilgjengelig for registrering og nedlasting i ulike formater. Bildene er fullt ut søkbare og tilgjengelig 24 timer i døgnet for brukere du selv spesifiserer. Gå ikke glipp av muligheter som: Bilder tilgjengelig hele døgnet fra hele verden. Bilder tilgjengelig i de formatene og den oppløsning du ønsker. Opprett egne brukere som får tilgang til dine bilder.

 

Webdesign
Trenger din bedrift nye websider, kan vi hjelpe deg. Enten det er en web med søkbare databaser, dynamisk oppdaterbar tekst og avanserte animasjoner, eller bare er en enkel web for å fortelle verden om din bedrift, kan vi hjelpe deg. Ta kontakt!