Grafiske tjenester

Grafisk design
Pris? -Ja, vi skal være billigst! (og best!) Det er i alle fall målsetningen vår, og i 95 % av tilfellene når vi den!!! Vi produserer alt fra små reklametrykksaker til store DM’er og kataloger. Vår kontaktnettverk er spredt over hele verden, noe som alltid sikrer oss god fleksibilitet og gode priser. Ta kontakt så kan vi hjelpe deg med dine trykksaker!

Grafisk produksjon
Trenger du hjelp med grafisk design? -vi kan hjelpe deg! Vi lager alt fra visittkort, foldere, brosjyrer og plakater til kataloger på flere 1000 sider. Vi har dyktige ansatte som ivaretar din eksisterende firmaprofil, eller hjelper deg med å lage en ny. Trenger du hjelp med foto, har vi eget utstyr for produktopptak og andre fotooppdrag. Trenger du modell, kan vi også skaffe det. Ta kontakt for mer informasjon!

Malstyrt produksjon
– Raskt, pålitelig og billig! I vår topp moderne avdeling kan vi produsere ”automatiske” kataloger. For godt til å være sant? Ja, kanskje det, men vi gjør det hver dag! Vi kan lage kataloger på flere 100 sider i løpet av noen få timer! Kombinert med vår ”Bildebank Online” kan vi lage en strømlinjeformet produksjon. Ta kontakt for mer informasjon!